"Het vinden van mooie kansen en de samenwerking met inspirerende ondernemers is zeer motiverend"
Associate

Justin Hooimeijer

Justin heeft International Economics & Business aan de Rijksuniversiteit Groningen gestudeerd en heeft werkervaring opgedaan met stages en parttime functies bij Roland Berger en Bolster. Na een succesvolle stage bij Bolster in 2021 is Justin in 2022 als Associate gestart.

“Wat ik mooi vind aan het werk bij Bolster is dat we een lange termijn relatie opbouwen met de ondernemingen die we in portefeuille hebben. Daardoor hebben we de tijd om de relatie met onze ondernemers te verdiepen. Als het een tijdje minder goed gaat met een onderneming, kijken we bij Bolster door de cyclus heen en zoeken we samen verbeteropties. We leveren geen halfbakken werk onder tijdsdruk, wij gaan voor de beste kwaliteit op lange termijn. Daar draait het voor mij om bij Bolster.

Om goede, langdurige samenwerking met onze ondernemingen en ondernemers te realiseren willen we vanaf het eerste moment duidelijk en helder zijn. We investeren vaak in het levenswerk van een ondernemer. Ze hebben recht op een reëel en eerlijk verhaal. Met die basis kunnen we samen uitdagingen aan.”

Betrokken bij: Partinzo Groep Kwabo OGD ict-diensten WIND Subsea Cable Services