Investeringsfilosofie

In onze manier van zaken doen staan lange termijn partnerships voorop. Echte, duurzame waardecreatie is waar het tenslotte om draait. Wij werken samen met ondernemers om het volledige potentieel van hun onderneming te realiseren. Dat doen we door een lange termijn visie te koppelen aan continue betrokkenheid bij de uitvoering van de groeistrategie. Voorwaardenscheppend en kritisch prikkelend, met geduldige vastberadenheid. Wij zetten onze kennis, ervaring en netwerk in, maar geven de ondernemer de ruimte om te ondernemen.

Onderscheidend vermogen

Bolster is gespecialiseerd in minderheidsbelangen en hanteert een lange termijn investeringshorizon.
De ondernemingen waarin Bolster investeert zijn stuk voor stuk buitengewone bedrijven. Buitengewoon vanwege hun bijzondere product of dienst en hun marktpositie. De activiteiten zijn veelal extreem gespecialiseerd, vaak opererend in een wereldwijde markt en altijd met een leidende positie.

Het team van Bolster onderscheidt zich door haar betrokkenheid, met een kritische maar positieve en respectvolle houding. Door goed te luisteren begrijpen wij wat een ondernemer nodig heeft. Klaar staan met raad en daad. No nonsense en betrouwbaar.

Voor ondernemers, door ondernemers. Bolster zet haar netwerk actief in. De investeerders achter Bolster bestaan naast Van Lanschot Kempen uit (oud) ondernemers. Zowel deze achterliggende investeerders, als ondernemers en managementteams van onze investeringen, maken deel uit van het relevante kennisnetwerk dat Bolster biedt.