Over ons

Bolster Investment Partners is een lange termijn investeerder gespecialiseerd in minderheidsbelangen. Bolster investeert in buitengewone Nederlandse ondernemingen met een scherpe focus en een bewezen business model. Bolster ondersteunt ondernemers in het realiseren van het volledige potentieel van hun onderneming. Door als gelijkwaardige partners het verschil te maken.

Bolster heeft een bewezen track record. Sinds 1982 hebben wij als investeringsmaatschappij met meer dan 100 ondernemingen succesvol samengewerkt. Van Lanschot Kempen is betrokken middels een substantieel minderheidsbelang in het fonds en investeert naast een selecte groep (oud) ondernemers.

 

ONZE MISSIE

“Het creĆ«ren van echte, duurzame waarde voor onze bedrijven en onze investeerders door inzet van kennis, middelen en netwerk.”

Bolster, voormalig Van Lanschot Participaties, is een lange termijn investeerder voor echte waardecreatie.

Awards & Nominaties

  • M&A Awards 2020: onze investering in Infoplaza / Weeronline wint de award voor Best Small Cap Deal
  • M&A Awards 2020: Hanneke Modderman is genomineerd in de categorie Best Young PE manager
  • M&A Awards 2020: Bolster is genomineerd als Best Private Equity House Lower Mid-Market
  • ACG Awards 2019: Bolster wint the Best Exit of the Year Award met de verkoop van Medsen & Ceban
  • M&A Awards 2019: Bolster is genomineerd als Best Private Equity House Lower Mid-Market
  • M&A Awards 2018: Bolster is genomineerd als Best Private Equity House Lower Mid-Market

Partners

Bolster is een lange termijn investeerder voor echte waardecreatie. Bolster is aangesloten bij ACG.Bolster is aangesloten bij Association for Corporate Growth (ACG). ACG Holland organiseert maandelijks evenementen voor haar netwerk van circa 800 professionals die betrokken zijn in de mid-market M&A praktijk. Vanuit Bolster maakt Mark van Rijn deel uit van het ACG Holland bestuur.

Bolster is een lange termijn investeerder voor echte waardecreatie. Bolster is lid van de NVP.Bolster is lid van de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP). De NVP is de brancheorganisatie van participatiemaatschappijen in Nederland en vertegenwoordigt 90% van het private equity en venture capital vermogen onder beheer in Nederland.

Bolster is een lange termijn investeerder voor echte waardecreatie. Bolster is mentorbedrijf van de Bart de Graaff Foundation.Sinds 2016 is Bolster als mentorbedrijf betrokken bij de Bart de Graaff Foundation. Middels deze organisatie helpen wij ieder jaar een bikkel, jonge mensen met een levensbepalende lichamelijke beperking, bij het opzetten van hun eigen bedrijf. Dit jaar ondersteunen wij Teun van den Brom van de Champagne Baron om zijn exclusieve champagnes op de kaart te zetten.