Over ons

Bolster Investment Partners is een lange termijn investeerder gespecialiseerd in minderheidsbelangen. Bolster investeert in buitengewone Nederlandse ondernemingen met een scherpe focus en een bewezen business model. Bolster ondersteunt ondernemers in het realiseren van het volledige potentieel van hun onderneming. Door als gelijkwaardige partners het verschil te maken.

Bolster heeft een bewezen track record. Sinds 1982 hebben wij als investeringsmaatschappij met meer dan 100 ondernemingen succesvol samengewerkt. Van Lanschot Kempen is betrokken middels een substantieel minderheidsbelang in het fonds en investeert naast een selecte groep (oud) ondernemers.

Bolster, voormalig Van Lanschot Participaties, is een lange termijn investeerder voor echte waardecreatie.

Onze missie

Het creëren van echte, duurzame waarde voor onze bedrijven en onze investeerders door inzet van kennis, middelen en netwerk.

Partners

Bolster is een lange termijn investeerder voor echte waardecreatie. Bolster is aangesloten bij ACG.Bolster is aangesloten bij Association for Corporate Growth (ACG). ACG Holland organiseert maandelijks evenementen voor haar netwerk van circa 800 professionals die betrokken zijn in de mid-market M&A praktijk. Vanuit Bolster maakt Mark van Rijn deel uit van het ACG Holland bestuur.

Bolster is een lange termijn investeerder voor echte waardecreatie. Bolster is lid van de NVP.Bolster is lid van de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP). De NVP is de brancheorganisatie van participatiemaatschappijen in Nederland en vertegenwoordigt 90% van het private equity en venture capital vermogen onder beheer in Nederland.

Bolster is een lange termijn investeerder voor echte waardecreatie. Bolster is mentorbedrijf van de Bart de Graaff Foundation.Als mentorbedrijf van de Bart de Graaff Foundation helpen wij ieder jaar een Bikkel, jonge mensen met een levensbepalende lichamelijke beperking, bij het opzetten van hun eigen bedrijf. Zo is in 2017 Amy Hehalatu haar eigen hondenuitlaatservice West Dogs in Amsterdam begonnen en hebben wij in 2018 Snežana Nedeski geholpen met de voorbereidingen voor haar eigen IT consultancy bedrijf. Dit jaar ondersteunen we Joyca Kuijpers om haar onderneming, Planet Webdesign, verder vorm te geven.