“Samen ‘buffelen’ voor een mooi resultaat”
Finance Director

Ton Buijs

Ton Buijs heeft de afgelopen 25 jaar meerdere financiële functies vervuld binnen de financiële dienstverlening op het vlak van Control en Managementinformatie. Hij begon zijn loopbaan bij Van Lanschot Bankiers, waarna hij de overstap maakte naar Robeco. Daar was hij in diverse managementfuncties onder meer verantwoordelijk voor periodieke managementinformatie, de jaarlijkse budgetcyclus en het jaarverslag. Ton keerde begin 2013 terug bij Van Lanschot Bankiers in de rol van Manager Control. Sinds begin 2017 is hij Finance Director bij Van Lanschot Participaties, het huidige Bolster.

“In een gemotiveerd team samen ‘buffelen’ voor een mooi resultaat en daarbij zorgen dat alle benodigde randvoorwaarden, zoals een éénduidige administratie en inzichtelijke rapportages, voor elkaar zijn. Daar kan ik van genieten. Als ik de deur s’ avonds achter mij dicht trek moet de organisatie er een tandje beter voor staan dan toen ik in de ochtend aankwam.”

Ton heeft bedrijfseconomie aan de universiteit van Tilburg gestudeerd. Ook heeft hij de Postdoctorale opleiding Business Valuation gevolgd aan de RSM in Rotterdam.

Ton is verantwoordelijk voor de financiële verslaggeving van beide fondsen en de management company, Compliance, Audit en Toezichthouders.