“Doelgericht toewerken naar die stip op de horizon”
Managing Partner & Chief Investment Officer

Mark van Rijn

Mark is medeoprichter van Bolster en heeft van jongs af aan het ondernemersbloed stromen. Als kind in de zaak van zijn ouders en later ook als eventorganisator en projectontwikkelaar. Zijn professionele carrière startte Mark bij Conquaestor, waar hij ervaring opdeed in het pragmatisch adviseren van financiële afdelingen. De passie voor de combinatie van inhoud, realisatie en relatie bracht hem via Kempen Corporate Finance bij Van Lanschot Participaties, de voorloper van Bolster. Als Managing Partner en Chief Investment Officer zet hij zijn ruime ervaring in om de juiste investeringen te selecteren en om directies in de breedste zin te adviseren.

“Ik raak geïnspireerd door ondernemers. Hun vermogen om een idee te ontwikkelen en er onvoorwaardelijk voor te gaan. Ze hebben het vertrouwen om risico’s te nemen, omdat ze heilig geloven in hun idee. Gewoon doen! Dit ondernemerschap is wat ik herken bij Bolster. Wij zijn niet bang om stappen te zetten, barsten van de ideeën en moeten daaruit keuzes maken. Op een bepaald moment voel je gewoon dat dit de weg is die we met Bolster of een deelneming moeten inslaan. Natuurlijk zijn onze keuzes ook rationeel onderbouwd, maar ze ontstaan door ambitie en voorstellingsvermogen. Uiteindelijk is het essentieel om de moed te hebben om je ideeën uit te voeren. Dat hebben de ondernemers waarmee we samenwerken en dat hebben wij. Het is wat ons verbindt.”

Betrokken bij: Esschert Design Infoplaza Group Kwabo Mark Climate Technology Oceanwide Expeditions Public Search Snoeks Automotive Tecnotion Trophy Assets Holding