“Doelgericht toewerken naar die stip op de horizon”
Managing Partner / CIO

Mark van Rijn

Al van jongs af aan stroomt bij Mark van Rijn het ondernemersbloed, als kind in de zaak van zijn ouders en later als eventorganisator en projectontwikkelaar. Zijn carrière startte Mark bij Conquaestor, waar hij zijn eerste ervaring opdeed in het pragmatisch adviseren van financiële afdelingen. De passie voor de combinatie van inhoud en implementatie bracht hem via Kempen Corporate Finance bij Van Lanschot Participaties, de voorloper van Bolster. Als managing partner/CIO zet hij zijn ruime ervaring in om de juiste investeringen te selecteren en om directies in brede zin te adviseren.

“Het samenbrengen van wat nodig is om onze investeringen verder te brengen geeft mij energie. Expertise, kapitaal, maar ook ons netwerk boren wij aan om samen de doelstellingen te realiseren. Wij dagen het management uit om fundamentele keuzes te maken en groter te denken. Wij zijn als lange termijn partner intensief betrokken bij het doelgericht toewerken naar die stip op de horizon. Dat is voor mij de ultieme combinatie van denken en doen.”

Mark studeerde Financial Management aan Nyenrode Business Universiteit en Bouwkunde aan de Hogeschool van Utrecht.

Betrokken bij: Esschert Design Infoplaza Group Mark Climate Technology Oceanwide Expeditions Public Search Snoeks Automotive Tecnotion Trophy Assets Holding