“Het vinden van goede investeringen en vervolgens samen met het management team te werken aan waarde creatie geeft mij veel energie”
Investment Director

Joost van der Sluis

Joost heeft Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek gestudeerd aan de TU Delft en daarnaast Econometrie aan de Erasmus Universiteit. Hij begon in 2015 als Research Analyst bij Kempen & Co, waar hij koop- en verkoopadviezen uitbracht over beursgenoteerde aandelen. Na ruim twee jaar heeft Joost de overstap gemaakt naar Van Lanschot Participaties, de voorloper van Bolster. Hier vertaalt hij zijn analytische vaardigheden naar de praktijk; niet alleen de kansen zien, maar die ook waarmaken.

“Het mooiste in mijn werk is om een bedrijf samen met de directie en onze medeaandeelhouders naar een hoger niveau te brengen. Het is een proces waarbij we geleidelijk aan succes boeken en het bedrijf transformeren tot een betere versie van zichzelf. Het vervullen van een rol hierin vind ik bijzonder waardevol. De kwaliteit van de samenwerking en onderling vertrouwen speelt hierbij een cruciale rol. Aan onze kant werken we met een team van twee of drie mensen nauw samen met het directieteam van het betreffende bedrijf. Wij zetten graag onze kennis, ervaring en netwerk in voor de onderneming. Op deze manier kunnen we tot de beste beslissingen komen en het volledig potentieel van de onderneming realiseren.”

Betrokken bij: Dinnissen Process Technology Giesen Coffee Roasters Jansens & Dieperink Mark Climate Technology SelektHuis