Partinzo Groep

  • Omzet:
    € 47 miljoen
  • Participatie sinds:
    2018
  • Belang:
    41,3%

Partner in complexe zorgvragen 

Partinzo Groep

Partinzo Groep is een gespecialiseerde onderaannemer en zorgdienstverlener binnen de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg en geestelijke gezondheidszorg in Nederland. Met meer dan 900 zorgprofessionals in dienst ondersteunen zij zorginstellingen met de zorginhoudelijke of personele uitdagingen waar men iedere dag voor staat. Partinzo Groep (bestaande uit de labels Careflex, Advizo, Medical en Ambinex) ondersteunt en ontzorgt haar zorgpartners met op maat gemaakte oplossingen door middel van onderaanneming, detachering, training en coaching.

Dankzij ruim 20 jaar ervaring is Partinzo Groep inmiddels uitgegroeid tot dé zorgspecialist van Nederland in haar vakgebied. Door de unieke en integrale aanpak realiseert Partinzo Groep zowel de gewenste zorg voor de clienten als groeiend perspectief en zingeving voor haar medewerkers. Mede hierdoor is Partinzo Groep autonoom sterk gegroeid. Naast de doorzettende autonome groei, zal de focus in de toekomst liggen op innovatie, partnerschap en het vitaler maken van verschillende netwerken waarin Partinzo Groep acteert.

Bolster contact: Joost Bakhuizen Robbert van Kampen
"Jaarlijks wordt Partinzo Groep circa 30.000 keer gevraagd om haar zorgverleners in te zetten"

“Voor ons is het enorm belangrijk om een partner te hebben die zowel kan helpen met het succesvol doorlopen van de volgende groeifase als het erkennen en uitbouwen van onze kernwaarden en sleutelpositie binnen de zorg. Met Bolster hebben we zowel in mens als in organisatie datgene gevonden wat ons gaat bestendigen in de dingen die we al goed kunnen en ons zal laten excelleren in de dingen die we nog niet zo goed kunnen. Samen bouwen we duurzaam verder aan een vitale en groeiende organisatie.”

NARDO VELDHUIJZEN – DGA