Mark Climate Technology

  • Omzet:
    € 47 miljoen
  • Participatie sinds:
    2020
  • Belang:
    58,4%

Ontwikkeling en productie van klimaattechnologie voor utiliteitsgebouwen

Mark Climate Technology

Mark richt zich al sinds 1945 op de klimaatbeheersing van grote gebouwen en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot marktleider in Nederland. Inmiddels wordt ook een breed internationaal klantennetwerk bediend via de zes verkoop- en servicevestigingen in Nederland, Duitsland, België, Ierland, Polen en Roemenië.

Mark engineert en produceert alle producten in huis en de producten van Mark kenmerken zich door hun robuustheid en betrouwbaarheid. Daarnaast biedt Mark via haar dochter StaticAir verschillende oplossingen om fijnstof te reduceren in de leef- en werkomgeving en levert Mark met haar andere dochter CMK Luchttechniek het ontwerp en de installatie van ventilatiesystemen. Er zijn internationaal meer dan 200 FTE werkzaam bij de groep.

Bolster contact: Mark van Rijn Joost van der Sluis Nieck Boeding
“Produceert klimaatoplossingen voor ruim 5.000.000 m2 bebouwd oppervlak per jaar”

“Wij geloven dat Bolster met haar kennis en ervaring, wijdverbreide netwerk en lange termijn investeringsbeleid ons bij uitstek kan helpen om onze groeikansen te verwezenlijken. Voor ons gaf het wederzijdse respect en vertrouwen, alsmede het enthousiaste ondernemerschap van het Bolster team, de doorslag om voor Bolster te kiezen.”

PIET-HEIN BRUINSMA – DGA