Dinnissen Process Technology

  • Omzet:
    € 47 miljoen
  • Participatie sinds:
    2021
  • Belang:
    38%

Ontwikkelt en produceert machines en proceslijnen voor de food- en feedindustrie

Dinnissen Process Technology

Dinnissen Process Technology, opgericht in 1948, is gespecialiseerd in de productie van machines en proceslijnen voor het verwerken van poeders, korrels en granulaten. Gedurende ruim 70 jaar heeft het bedrijf een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd van wereldwijd toonaangevende spelers actief in de zuivel-, voedsel-, (huis)dier-, visvoer-, chemische en farmaceutische industrie.

Er zijn in totaal ruim 220 medewerkers werkzaam bij de productielocatie in Sevenum en de drie verkoopkantoren in Purmerend, Kleve (Duitsland) en Jakarta (Indonesië). Dinnissen heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van machinebouwer tot system integrator met maakkracht. Door nagenoeg alles in eigen huis te doen is Dinnissen in staat om topkwaliteit maatwerkoplossingen op de markt te brengen met relatief korte time to market.

Bolster contact: Joost Bakhuizen Joost van der Sluis Rosa Neuberg
“Een Lean Gravity Mixing Lijn kan dagelijks 300.000 blikken babymelkpoeder produceren”

“Met Bolster hebben we een investeerder gevonden die net als wij streeft naar een gezonde groei en ook gericht is op de lange termijn. We hebben dan ook het vertrouwen dat we met deze stap onze verdere groei kunnen realiseren met oog voor alle belanghebbenden.”

HENK KUIJPERS, WOUTER KUIJPERS, FRANS BAKKER – DGA’S