“Vertrouwen geven, vertrouwen krijgen en waarmaken”
Managing Partner

Joost Bakhuizen

Joost startte zijn carrière bij Kempen Corporate Finance waar hij als adviseur op het gebied van fusies en overnames bij grotere, vaak beursgenoteerde ondernemingen veel transactie-ervaring opdeed. Met deze ervaring dook hij vervolgens de diepte in bij Strategy & Corporate Development bij Van Lanschot Kempen. In 2010 werd hij verantwoordelijk voor Van Lanschot Participaties, de voorloper van Bolster. Joost is medeoprichter van Bolster.

“Iedere dag zie ik bij ons op kantoor de twintig posters aan de muur van onze deelnemingen. Voor mij zijn dat twintig verhalen. Wij maken van alles mee met de bedrijven waarin we investeren. Mooie dingen, leuke dingen en soms ook moeilijke dingen. De samenwerkingen zijn stuk voor stuk waardevol, met als gezamenlijk doel het bedrijf te laten groeien en uiteindelijk een mooi rendement te realiseren.

Het zijn vooral de samenwerkingen met de mensen die me dierbaar zijn, de managementteams en medeaandeelhouders. Die intensieve samenwerkingen maken het mooi. De band met de managementteams is hecht. Zo hecht dat veel ondernemers investeerder in Bolster zijn geworden nadat ze hun bedrijf hebben verkocht. Een band voor het leven. Diezelfde hechtheid voel ik binnen Bolster. Door alles wat we samen meemaken hebben we vaak aan een half woord genoeg om elkaar te begrijpen. We maken samen deze reis. Een reis vol boeiende verhalen en veel plezier!”

 

Betrokken bij: Adomex BTG Positioning Systems Partinzo Groep Dinnissen Process Technology