Snoeks Automotive

  • Omzet:
    € 49 miljoen
  • Participatie sinds:
    2022
  • Belang:
    65%

Ontwikkeling en productie van interieurconcepten aan de automotive industrie

Snoeks Automotive

Snoeks Automotive is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van interieurconcepten voor lichte bedrijfswagens. Snoeks levert haar producten aan bestelwagenfabrikanten en is Europees marktleider binnen het segment van de dubbele cabines. De groep is met zeven vestigingen wereldwijd actief in meer dan 50 landen en heeft meer dan 500 medewerkers.

Snoeks coördineert de wereldwijde operaties vanuit het innovatiecentrum in Nieuw-Vennep. In Nieuw-Vennep zijn onder meer de R&D- en homologatieteams en het testcentrum gevestigd. In de productiefaciliteit in Litvinov, Tsjechië vindt de stoelenproductie voor de dubbele cabines plaats en in de assemblagelocatie in Krupka, Tsjechië worden de interieurconcepten voorgemonteerd tot een pre-assemblage kit. Deze kits worden vervolgens uitgeleverd aan het wereldwijde klantennetwerk van autofabrikanten en distributeurs. Met deze scherpe focus heeft Snoeks een unieke positie in de waardeketen verworven en zijn zij als enige in staat om een volledig interieurconcept kant-en-klaar aan te bieden aan veeleisende klanten.

Bolster contact: Mark van Rijn Hanneke Modderman Matthijs de Vroome
"Jaarlijks worden meer dan 80.000 bedrijfswagens uitgerust met interieurconcepten van Snoeks"

“De groei ambitie van Snoeks is groot. Met Bolster, als lange termijn investeerder, is een partner gevonden voor continuïteit en expertise waarbij de zelfstandigheid en cultuur van Snoeks behouden zal blijven. Wij kijken er naar uit om samen de toekomstplannen van Snoeks te realiseren.”

RON SNOEKS – DGA