Public Search

  • Omzet:
    € 27 miljoen
  • Participatie sinds:
    2021
  • Belang:
    67%

Dé schakel tussen financiële professionals en opdrachtgevers in de zorg, de overheid en het onderwijs

Public Search

Public Search is dé schakel tussen finance professionals en organisaties binnen de zorg, de overheid en het onderwijs. Wat in 2008 begon als intermediair voor financials is uitgegroeid tot de financiële kennispartner voor de publieke sector.

Vanuit Hilversum verbindt Public Search de beste finance professionals aan circa 250 opdrachtgevers door het hele land – van business controllers tot financieel directeuren. Toonaangevende organisaties zoals Universiteit Leiden, het Erasmus Medisch Centrum, gemeente ‘s-Hertogenbosch, het ROC van Amsterdam Flevoland, ’s Heeren Loo en gemeente Utrecht rekent Public Search tot haar opdrachtgevers.

Door de detachering van circa 70 finance consultants die in dienst zijn bij Public Search, aangevuld met ruim 150 gedetacheerde zzp’ers uit hun sterke netwerk van 1.200 ambitieuze freelancers, levert Public Search met deze betrokken financials iedere dag toegevoegde waarde aan haar opdrachtgevers.

Daarnaast vormen kennis, kunde en ervaring voor Public Search een vanzelfsprekend uitgangspunt voor de invulling van ruim 150 vaste financiële posities per jaar, binnen de publieke sector.

 

Bolster contact: Mark van Rijn Robbert van Kampen Wendela Huber
"Public Search heeft sinds 2008 ruim 2.500 finance professionals geplaatst binnen de zorg, de overheid en het onderwijs"

“Met Bolster hebben we een partner gevonden die ons ondersteunt bij het realiseren van onze ambitieuze groeiplannen. Wij zijn hét keurmerk van financiële experts in de publieke sector en samen met de kennis en ervaring van Bolster werken we er hard aan om dat steeds verder uit te bouwen.”

KARIN BERKHOUT – ALGEMEEN DIRECTEUR