Paul Vogelzang met pensioen

Na 40 jaar in het investeringsvak, waaronder ruim 30 jaar bij Van Lanschot Participaties en Bolster Investment Partners, is Paul Vogelzang vanaf 23 oktober 2020 van zijn welverdiende pensioen gaan genieten. In deze nieuwe levensfase blijft Paul als adviseur en investeerder betrokken bij Bolster.

Zijn diepgaande kennis en onuitputtelijke ervaring in het beoordelen van business modellen en de begeleiding van ondernemingen naar een volgende fase zijn ongeƫvenaard. Met onder meer Warren Buffet en Charlie Munger als grote voorbeelden is zijn inbreng in het investeringsbeleid van Bolster groot. De focus op lange termijn waardecreatie van ondernemingen met zo breed en diep mogelijke slotgrachten eromheen zit doordrenkt in ons beleid en in ons handelen. Altijd oog voor alle stakeholders en het gezamenlijke belang voorop.

Naast de zeer fijne samenwerking in al die jaren zijn we Paul erg dankbaar voor wat hij heeft gebracht en ons heeft geleerd. We zijn dan ook gelukkig dat Paul in zijn nieuwe levensfase betrokken blijft bij Bolster!