Quint en Paphos Group gaan samen verder

Onze participatie Quint Wellington Redwood en Paphos Group bundelen hun krachten waardoor zij de digitalisering van bedrijfsprocessen en de daaraan gerelateerde automatisering van IT en DevOps voor hun opdrachtgevers nog beter kunnen begeleiden en implementeren.

Met deze fusie ontstaat een internationaal advies-, opleidings- en technologiebedrijf met meer dan 300 consultants. Een bedrijf dat zich primair richt op de digitalisering, automatisering en besturing van business- en IT-gerelateerde processen en platformen.

Over Paphos Group

Paphos Group is een organisatie waarbij technologische expertise centraal staat. Paphos Group beschikt over diepgaande kennis van platformen zoals ServiceNow, AppDynamics, XebiaLabs en Micro Focus, en verzorgt de implementatie en support van deze omgevingen. Een team van energieke professionals met een hoge dosis vakkennis past relevante innovaties vanuit de markt toe en weet nieuwe technologieën feilloos te integreren. Paphos Group staat voor vakmanschap, innovatie en partnership.

Over Quint Wellington Redwood

Quint ondersteunt organisaties bij het ontwerpen en operationaliseren van hun digitale transformatie. Samen ontwikkelen we een koers die zich snel en effectief kan aanpassen, anticiperend en reagerend op kansen en bedreigingen. Technologie is een belangrijke impuls voor verandering. Organisaties hebben moeite om de snel opeenvolgende ontwikkelingen bij te houden en effectief toe te passen. Fundamentele keuzes over businessmodellen, besturing en inrichting moeten worden gemaakt. We helpen organisaties om die keuzes te maken door de status quo uit te dagen en door mensen, processen en technologie met elkaar te verbinden. Zo versnellen en verankeren we digitale transformaties en brengen we technologie tot waarde voor de organisatie en haar omgeving. Quint richt zich in het bijzonder op Digitale Strategie & IT Governance, Lean, Agile & DevOps-transformaties, Sourcingadvies & Regievoering en Informatie- & Datamanagement.