Final closing Bolster fonds II

Na de succesvolle lancering in september, heeft op 10 december 2021 de tweede en tevens final closing van Bolster fonds II plaatsgevonden. Door de grote interesse was het fonds ruimschoots overtekend en derhalve op de hard-cap van € 250 miljoen uitgekomen. Het bewezen investeringsbeleid dat wordt gekenmerkt met een lange termijn investeringshorizon en een specialisatie in minderheidsbelangen wordt onder fonds II voortgezet.

De investeerdersbasis van fonds II kent een grote overlap met fonds I en bestaat naast Van Lanschot Kempen uit ruim vijftig vermogende families en (ex-)ondernemers, die met minimaal € 2,5 miljoen participeren. Bijna alle investeerders uit fonds I doen, vaak met een hoger commitment, ook mee met fonds II.

Sinds de start in september is vanuit dit fonds reeds geïnvesteerd in Public Search en Dinnissen Process Technology. In december wordt een derde investering verwacht die ook perfect aansluit bij onze focus op marktleiders in een niche met een duurzaam onderscheidend vermogen.