"Het samenwerken met een ambitieus team, de diversiteit aan investeringen en dagelijkse bezigheden, daar haal ik energie uit"
Finance Manager

Wouter Spaargaren

Na in 2017 de bachelor Bedrijfseconomie te hebben afgerond is Wouter Spaargaren zijn carrière begonnen bij KPMG Accountants. Naast verdere studie op het gebied van Accounting & Control, heeft hij bij KPMG een divers klantpakket gehad waardoor hij zich breed heeft kunnen ontwikkelen. Verder heeft Wouter hier ruime ervaring opgedaan met betrekking tot de jaarrekening en verschillende rapportages. In 2022 heeft Wouter de overstap gemaakt naar Bolster.

“Bolster werkt nauw samen met de DGA’s van de verschillende deelnemingen. Ik kom uit een ondernemersfamilie. Het bedrijf werd vroeger bij ons aan de keukentafel besproken: de kleine dingen met personeel; verhalen als het goed ging, of juist niet. De ondernemende cultuur van Bolster, dicht bij MKB-bedrijven, vind ik inspirerend. Ook intern is de cultuur ondernemend. Toen ik begon zag ik een aantal zaken die ik wilde optimaliseren. Daar is ruimte voor. Initiatief wordt aangemoedigd. Verder heb ik onlangs een project gedaan waarbij we onze participaties langs zijn gegaan om te spreken over duurzaamheid en ESG-initiatieven. Voor onze deelnemingen staat duurzaamheid nu explicieter op de agenda en is er een eerste duurzaamheidsrapportage gemaakt. Ook zo maak je bedrijven sterker. Zorgen dat we correct met de buitenwereld communiceren is voor mij als controller de hoofdzaak. Recht voor zijn raap. Zeggen wanneer het goed gaat, maar ook als iets minder gaat. Mijn werk waarborgt dat we correcte informatie leveren. Daar sta ik voor.”