“De kunst verstaan van het herkennen van de verborgen kampioenen”
Adviseur

Paul Vogelzang

Voordat Paul Vogelzang de overstap maakte naar de financiële sector werkte hij in uiteenlopende financiële functies bij de Thyssen Bornemisza Group. Deze periode heeft de bedrijfskundige benadering gevormd die nog steeds bepalend is voor zijn manier van werken. Bij de bank van de Oranje Nassau Groep zette hij de M&A praktijk op, waarna hij bij Van Lanschot Bankiers de merchant banking activiteiten heeft uitgebouwd. Paul is sinds 1989 bij Van Lanschot Participaties betrokken, het huidige Bolster. Paul bekleedt met ingang van oktober 2020 de functie adviseur bij Bolster.

“Voor succes in onze business moet je de kunst verstaan van het herkennen van de verborgen kampioenen. Solide, echt onderscheidend, met een sterke niche focus. Ik daag ons team met plezier uit om anders te kijken, serendipiteit te omarmen, om de echte parels te vinden. De volgende fase vind ik minstens zo interessant. Om samen met de ondernemers strategieën te creëren die leiden tot echte (industriële) ontwikkeling.”

Paul heeft bedrijfseconomie (kandidaats) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en bedrijfskunde (doctoraal) aan de Interfaculteit Bedrijfskunde Delft gestudeerd. Paul heeft ook een MBA aan INSEAD in Fontainebleau behaald.