ORMIT

  • Participatie:
    2010 tot en met 2018
  • Belang:
    31%

Specialist in traineeships

ORMIT

ORMIT is specialist in traineeships. ORMIT maakt talenten en organisaties succesvoller door unieke talenten te vinden, te ontwikkelen en te verbinden. Deze toptalenten doorlopen het tweejarig ORMIT-traineeship waarin zij gestimuleerd worden om het beste uit zichzelf te halen en doorlopen een volledig opleidingsprogramma dat met name gericht is op persoonlijk leiderschap. Na afloop van het traineeship treden de meeste talenten in dienst bij de participerende organisaties.

Bolster Investment Partners verwierf in 2010 31% van de aandelen in de snelgroeiende specialist in traineeships. Sindsdien is met succes gewerkt aan de verdere uitbouw en groei van de onderneming in Nederland en België. Met haar unieke positionering en door te anticiperen op veranderende marktomstandigheden heeft ORMIT haar leidende positie in de markt van talentwerving, -behoud  en -ontwikkeling verder versterkt. De verkoop van ORMIT na acht jaar partnership aan HR investeringsgroep Pyramid is in lijn met de lange termijn investeringshorizon van Bolster, geënt op duurzame waardecreatie, waarin de onderneming actief is ondersteund in haar groeistrategie.

Klik hier voor het nieuwsbericht

Bolster investeert in buitengewone Nederlandse ondernemingen met een scherpe focus en een bewezen business model. Ondernemingen met een sterk management en groeipotentieel. Bekijk ook onze andere investeringen.

Bolster contact: Mark van Rijn Hanneke Modderman
“Practice what you preach; al jaren een toppositie als ‘great place to work’ en ‘beste werkgever’"

“De grootste toegevoegde waarde van Bolster vind ik, naast de plezierige persoonlijke contacten, de wijze van adviseren: helder, plezierig, kort en krachtig”

HETTY VAN EE – ALGEMEEN DIRECTEUR