Marfo Food Group

  • Participatie:
    2011 tot en met 2019
  • Belang:
    38%

Productie van vriesversmaaltijden

Marfo Food Group

Marfo Food Group bestaat uit Marfo gevestigd in Lelystad en Frigilunch gevestigd in het Belgische Veurne. De onderneming ontwikkelt en bereidt vriesverse maaltijden en maaltijdcomponenten voor onder meer de luchtvaart, retail, thuis- en gezondheidszorg en detentie. Daarbij is zij in staat om maaltijdoplossingen op maat te ontwikkelen die voldoen aan specifieke klanteisen op gebieden als smaak, diëtetiek, verpakking en logistiek, met een consistente kwaliteit en gewaarborgde voedselveiligheid. Vanwege het vriesvers concept, worden de maaltijden tot in Azië afgenomen.

De sterke groei en versteviging van de organisatie heeft er in 2016 toe geleid dat Marfo haar krachten heeft gecombineerd met Frigilunch. De combinatie creëert verbreding en verdieping, en biedt klanten meer mogelijkheden en zekerheid inclusief een redundant bereidingsproces.

Bolster investeert in buitengewone Nederlandse ondernemingen met een scherpe focus en een bewezen business model. Ondernemingen met een sterk management en groeipotentieel. Bekijk ook onze andere investeringen.

Bolster contact: Mark van Rijn Robbert van Kampen
“Bereidt 200.000 vriesverse maaltijden per dag”
Marfo Food Group is een deelneming van Bolster Investment Partners

“Als partner biedt Bolster ons constructieve support en echte financiële inzichten. Het team is hands-on en to the point.”

ANTHONY BOTELBERGE – CEO FRIGILUNCH