Jansens & Dieperink

  • Omzet:
    € 43 miljoen
  • Participatie sinds:
    2017
  • Belang:
    40%

Productie van aluminium en roestvast stalen silo’s

Jansens & Dieperink

Jansens & Dieperink heeft ruim 70 jaar ervaring in het ontwerp, de fabricage en de assemblage van grote constructies van aluminium en roestvrijstaal. Jansens & Dieperink is wereldmarktleider op het gebied van aluminium en roestvrijstalen silo’s en zwaartekrachtmengers voor de polymeerindustrie. Door het unieke concept van assemblage op locatie levert Jansens & Dieperink hoge kwaliteit tegen acceptabele kosten.

Gezien het solide track record, de leidende marktpositie en het ervaren managementteam is Jansens & Dieperink uitstekend gepositioneerd om de komende jaren te profiteren van groei van de polymeerindustrie. De aandeelhouders zullen de komende jaren investeren in verdere groei en strategische ontwikkeling van de onderneming.

Bolster contact: Michiel van Wissen Joost van der Sluis
"Op maat gemaakte silo’s met een inhoud tot circa 100 vrachtwagen ladingen"

“Wederzijds vertrouwen was de basis om het transactieproces te starten, door te zetten en af te ronden. Na een efficiënt en effectief verlopen due diligence is een overeenkomst met Bolster gesloten welke een solide basis vormt voor de verdere toekomst van ons bedrijf.”

JANSENS & DIEPERINK