Giesen Coffee Roasters

  • Omzet:
    € 19 miljoen
  • Participatie sinds:
    2019
  • Belang:
    43%

Ontwikkeling en productie van koffiebranders

Giesen Coffee Roasters

Giesen Coffee Roasters ontwikkelt en produceert professionele koffiebranders die uitblinken in kwaliteit, uitstraling en functionaliteit. Door het hoge kwaliteitsniveau en de uitstekende service van het supportteam is Giesen één van de topmerken in koffiebranders en koffiebrander accessoires. Giesen is wereldwijd marktleider in het kleine tot middelgrote koffiebrander segment. Deze indrukwekkende machines worden afgenomen door winkels, onafhankelijke koffiebranders en semi-industriële koffiebranders.

De afgelopen jaren heeft Giesen een indrukwekkende groei doorgemaakt en is inmiddels actief in meer dan 35 landen wereldwijd. In de loop der jaren heeft Giesen een netwerk van dealers en agenten opgebouwd die de lokale markten bedienen en service werkzaamheden kunnen verrichten. De ontwikkeling, productie en directe verkoop van koffiebranders vindt plaats vanuit het hoofdkantoor in Ulft. Inmiddels zijn er ruim 110 personen werkzaam bij Giesen.

Bolster contact: Michiel van Wissen Joost van der Sluis Tymian Clay
"Wereldwijd worden er per dag voor 30 miljoen koppen koffie bonen gebrand op een Giesen koffiebrander”
Giesen Coffee Roasters is een deelneming van Bolster Investment Partners

“De keuze voor een juiste toekomstpartner was geen gemakkelijke. Toen we met Bolster in contact kwamen was het gevoel direct goed. De lange termijn investeringshorizon van Bolster is hierbij voor ons doorslaggevend geweest.”

WILFRED GIESEN – DGA