Esschert Design

  • Omzet:
    € 80 miljoen
  • Participatie sinds:
    2018
  • Belang:
    48,5%

Ontwerp en verkoop van tuin- en natuurproducten

Esschert Design

Esschert Design is gespecialiseerd in het ontwikkelen van collecties gerelateerd aan tuinieren en natuur. Esschert Design creëert leidende concepten in de branche die focust op bijvoorbeeld wilde vogels en dieren, outdoor haarden, kindertuinieren en werken in de tuin. Alle producten zijn ontworpen in de eigen ontwerpstudio. Voor de productie wordt nauw samengewerkt met fabrieken die een breed scala aan producten speciaal voor Esschert Design produceren.

Esschert Design heeft met haar in eigen beheer ontworpen collecties een leidende positie in Europa en is met Esschert Design USA ook actief op de Amerikaanse markt. Daarnaast heeft de onderneming een sterke organisatie in China, die naast de inkoop en wereldwijde distributie van de eigen producten ook diensten aan derden levert. De producten van Esschert Design worden verkocht in meer dan 65 landen door een breed scala aan retailers, van tuincentra tot webshops. De onderneming heeft wereldwijd ruim 120 mensen in dienst.

Bolster contact: Mark van Rijn Hanneke Modderman
"Verkoopt wereldwijd meer dan 2 miljoen potten vogelpindakaas per jaar"
Esschert Design is een deelneming van Bolster Investment Partners

“Met Bolster Investment Partners hebben wij een sterke sparring partner gevonden die onze visie deelt, en naast kapitaal ook de kennis inbrengt om onze groeiambities te verwezenlijken. Een investeerder met een lange termijn horizon die samen met ons Esschert Design naar de volgende fase wil brengen.”

AREND MOSTERD – Directeur Esschert