SelektHuis

  • Omzet:
    € 85 miljoen
  • Participatie sinds:
    2022
  • Belang:
    68,8%

Specialist in particuliere vrijstaande woningbouw op vrije kavels

SelektHuis

SelektHuis is in 1989 opgericht als onderdeel van de Nieuwenhuis Groep. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen, prefabriceren en bouwen van particuliere vrijstaande woningen op vrije kavels. De propositie van SelektHuis richt zich op het bouwen van een droomhuis naar de wensen van een klant. De klant wordt daarbij volledig ontzorgd in het bouwtraject van eerste ontwerp tot oplevering. Alle woningen worden duurzaam en energie-efficiënt gebouwd door toepassing van de nieuwste isolatiematerialen, een warmtepomp en zonnepanelen. SelektHuis levert hierdoor een bijdrage aan het verder verduurzamen van de woningbouw.

SelektHuis kent een sterke lokale aanwezigheid met zes vestigingen in Nederland. Het hoofdkantoor en de prefabfabriek van SelektHuis zijn gevestigd in Rijssen. In Rijssen produceert het bedrijf onder meer daken, frames, dakkapellen, binnenwanden en goten. Door prefabricage te combineren met in grote mate uitontwikkelde basismodellen is het bouwproces efficiënter en duurzamer dan reguliere bouw. Op deze manier worden er kortere bouwtijden gerealiseerd tegen lagere kosten en bovendien van een hogere kwaliteit.

Bolster contact: Michiel van Wissen Joost van der Sluis Martijn Fakkert
"SelektHuis heeft in 42 jaar ruim 8.000 unieke vrijstaande woningen gebouwd vanuit een gestandaardiseerd flexibel bouwsysteem"

“Met onze ervaring in de bouw en de kennis, kunde en het netwerk van Bolster kunnen we het potentieel van SelektHuis optimaal benutten. Samen gaan we bouwen aan een duurzame en toekomstbestendige organisatie die op het gebied van prefabricatie, digitalisatie en automatisering vooruitstrevend in de vrijstaande woningbouw is.”

LUUK NIJMAN, FRED MOL, GERARD GIERVELD – DIRECTIE SELEKTHUIS