Medsen Apotheken

  • Omzet:
    € 92 miljoen
  • Participatie sinds:
    2009
  • Belang:
    72%

Apotheken

Medsen Apotheken

Medsen is een keten van ruim 40 apotheken in Nederland en een moderne GMP grootbereidingsapotheek (Ceban). Medsen onderscheidt zich door een aantal innovaties die de apotheek toegankelijker maken. Zo heeft Medsen het bestel- en afhaalproces aanzienlijk vereenvoudigd, onder meer door de inzet van 24-uursmedicijnautomaten en de apotheekapp. Hiermee worden de wachttijden in de apotheek aanzienlijk verkort. Ceban is een grootbereider van ad hoc en voorraad recepturen, en levert aan apotheken, ziekenhuizen en apotheekhoudende huisartsen.

Medsen is in 1998 opgericht als een samenwerkingsverband van apotheken. Bolster is aandeelhouder sinds 2009 en heeft de onderneming sindsdien ondersteund bij de inrichting en professionalisering van de organisatie en de aanscherping van de strategie.

Bolster contact: Hanneke Modderman Joost Bakhuizen
"Iedere dag besteden 500 apotheken hun medicijnbereidingen uit bij Ceban. Ceban bereidt en levert deze medicijnen binnen 24 uur.”

“Wij ervaren de samenwerking met Bolster als zakelijk en plezierig waarbij het behalen van resultaten echt voorop staat. Wij waarderen de meedenkende ondernemersgeest bij Bolster.”

JAN-PIETER HALLEMA – DIRECTEUR