Careflex Zorg Groep

  • Omzet:
    € 47 miljoen
  • Participatie sinds:
    2018
  • Belang:
    41,3%

Onderaannemer van complexe zorgvragen bij zorginstellingen 

Careflex Zorg Groep

Careflex Zorg Groep is een gespecialiseerde onderaannemer en zorgdienstverlener binnen de gehandicaptenzorg, jeugdzorg en geestelijk gezondheidszorg in Nederland. Met meer dan 400 zorgprofessionals in dienst ondersteunen zij zorginstellingen met de zorginhoudelijke of personele uitdagingen waar men iedere dag voor staat. De Careflex Zorg Groep vloeit om haar zorgpartners heen en ontzorgt hen door innovatieve oplossingen op het vlak van crisisinterventie, onderaannemen, detacheren, trainen en coachen.

Dankzij ruim 20 jaar ervaring is Careflex inmiddels uitgegroeid tot dé zorgspecialist van Nederland in haar vakgebied. Door de unieke en integrale aanpak realiseert Careflex zowel de gewenste zorg voor de clienten als groeiend perspectief en zingeving voor haar medewerkers. Mede hierdoor is Careflex autonoom sterk gegroeid. Naast de doorzettende autonome groei, zal de focus in de toekomst liggen op innovatie, partnerschap en het vitaler maken van verschillende netwerken waarin Careflex acteert.

Bolster contact: Joost Bakhuizen Robbert van Kampen Justin Hooimeijer
"Jaarlijks wordt Careflex circa 30.000 keer gevraagd om haar zorgverleners in te zetten"

“Voor ons is het enorm belangrijk om een partner te hebben die zowel kan helpen met het succesvol doorlopen van de volgende groeifase als het erkennen en uitbouwen van onze kernwaarden en sleutelpositie binnen de zorg. Met Bolster hebben we zowel in mens als in organisatie datgene gevonden wat ons gaat bestendigen in de dingen die we al goed kunnen en ons zal laten excelleren in de dingen die we nog niet zo goed kunnen. Samen bouwen we duurzaam verder aan een vitale en groeiende organisatie.”

HANS DONS EN NARDO VELDHUIJZEN – DGA’s